Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (5.89 secunde)
La Salonul de Servicii Financiare 2007, îsi prezinta ofertele noua banci - Alpha Bank, BCR, BRD - Groupe Societe Generale, Banca Româneasca, Banca Carpatica, Credit Europe Bank, CEC, Eximbank si Romexterra Bank.
În acelasi timp, au crescut dobânzile practicate de banci la depozite, pentru a stimula economisirea.Bancile comerciale încep sa adopte politici prudentiale în ceea ce priveste acordarea creditelor pentru persoane fizice, dupa ce Banca Nationala a României (BNR) a majorat de doua ori dobânda de politica monetara.
În acelasi timp, au crescut dobânzile practicate de banci la depozite, pentru a stimula economisirea.Bancile comerciale încep sa adopte politici prudentiale în ceea ce priveste acordarea creditelor pentru persoane fizice, dupa ce Banca Nationala a României (BNR) a majorat de doua ori dobânda de politica monetara.
Pâna nu demult, aceasta solutie avea un mare dezavantaj - renuntarea la vechea DAE presupunea costuri suplimentare ce constau în diverse comisioane, printre care si cel de rambursare anticipata pentru vechiul credit (un fel de compensatie impusa de banca pentru ca se expune riscului de a nu mai primi dobânda pentru banii rambursati anticipat), în valoare de pâna la 4% din suma rambursata.
Democrat liberalii intentioneaza sa-l mentina pe Radu Gratian Ghetea in functia de presedinte al CEC Bank, subiectul urmand sa fie discutat si in sedinta coalitiei PD-L-PSD, programata pentru marti, au declarat surse din PD-L.
Millennium Bank a oferit un MINI One, un scuter Vespa si o bicicleta BMW castigatorilor primelor trei locuri ale concursului e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
Reprezentantii Erste Bank, institutia financiara care a castigat licitatia pentru BCR, au declarat recent ca sunt interesati sa faca o oferta pentru actiunile detinute de SIF-uri. Totusi, reprezentantii Societatilor de Investitii Financiare (SIF) nu si-au manifestat disponibilitatea imediata de a negocia participatia lor la Banca.
Reprezentantii Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca nu trimite nici un fel de mesaje pe mail sau SMS - uri de verificare sau de alertare care contin formulare, programe atasate sau redirectionari catre site-uri. ... ro, afirma reprezentantii Raiffeisen Bank.
Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online. Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
De altfel, Bank Austria Creditanstalt, filiala a grupului german HVB, a anuntat la sfarsitul anului trecut ca intentioneaza sa participe la privatizarea CEC, iar in cazul in care oferta sa nu va fi castigatoare, va incerca sa preia BCR.
Pana la aceasta ora, la licitatia care-l va desemna pe viitorul proprietar al CEC-ului s-au inscris National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Iarna trecuta banca le-a "umflat" rata de la 305 euro la 446, iar oamenii spun ca nu-si pot permite sa mai plateasca. Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns.
Din cauza normelor interne, unele banci din sistem (Bancpost, Banca Romaneasca, Finansbank, Romexterra Bank) nu acorda credite persoanelor cu un venit mai mic de 700 RON.
Persoanele care ajung in imposibilitatea de a-si plati ratele isi pot pierde locuinta (procesul dureaza cateva luni, iar in acest timp clientul este somat de banca).
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
Dobinzile la banii imprumutati in cazul utilizarii cardului de credit in limitele contractuale variaza, in functie de banca, intre 26% si 35%, adica, cu citeva puncte procentuale peste dobinzile practicate la imprumuturile clasice.
Printre ele, cele mai importante nume, BCR si, recent, ING Bank. ... UniCredit, trei tipuri de finantari UniCredit Romania a lansat trei tipuri de imprumuturi dedicate persoanelor fizice autorizate, anunta banca.
Banca centrala doreste sa limiteze gradul de indatorare al clientilor pentru intreg sistemul bancar la un nivel de 65%, dupa modelul Alpha Bank, potrivit unor surse din sistemul bancar, citate de NewsIn si preluate de The Money Channel.
Astfel, afaceristul a sustinut ca Banca "Dacia Felix" nu ar fi intrat niciodata in faliment, ci a fost cedata unei alte banci, dupa ce au aparut problemele cu acordarea de credite fara garantii. "Banca Dacia Felix a fost transferata catre alte identitati.
google-analytics.com